Filmox – Filmovi i serije sa prevodom

Politika privatnosti

Ova vas stranica informira o našim pravilima u vezi sa prikupljanjem, korištenjem i otkrivanjem osobnih podataka kada koristite našu Uslugu. Nećemo koristiti niti dijeliti vaše podatke ni s kim, osim kako je opisano u ovim Pravilima o privatnosti. Vaše osobne podatke koristimo za pružanje i poboljšanje Usluge. Korištenjem Usluge pristajete na prikupljanje i upotrebu podataka u skladu s ovim pravilima. Ako u ovim Pravilima o privatnosti nije drugačije definirano, izrazi korišteni u ovim Pravilima o privatnosti imaju ista značenja kao u našim Uvjetima i odredbama, dostupnim na https://filmox.info

Prikupljanje i korištenje podatakaMožemo primiti i pohraniti sve podatke koje predate aplikaciji (ili nas na drugi način ovlastiti da ih pribavimo - poput (na primjer, s vašeg Facebook računa). Vrste prikupljenih osobnih podataka mogu uključivati ​​vaše puno ime, adresu e-pošte, spol, IP adresu, podatke preglednika, korisničko ime, demografske podatke i sve druge podatke potrebne za pružanje usluga aplikacije.

Podaci zapisnikaMožemo automatski i putem usluga praćenja trećih strana (npr. Google Analytics, Quastcast) prikupiti određene podatke koji ne mogu identificirati vašu upotrebu Filmoxa i pohraniti ih u datoteke dnevnika. Te informacije mogu uključivati ​​adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), stranice s uputama / izlazima, operativni sustav, žigove datuma / vremena i povezane podatke. Ove podatke koji ne identificiraju pojedinačne korisnike koristimo isključivo za poboljšanje kvalitete naših usluga. Iz poštovanja vaše privatnosti, ove automatski prikupljene podatke ne povezujemo s podacima koji otkrivaju identitet.

KolačićiKolačići su datoteke s malom količinom podataka, koje mogu sadržavati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se s vašeg web mjesta šalju u vaš preglednik i pohranjuju na tvrdi disk vašeg računala. Za prikupljanje podataka koristimo "kolačiće". Možete naložiti svom pregledniku da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvatite kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše Usluge.

Pružatelji uslugaMožemo zaposliti treće strane i pojedince da nam olakšaju Uslugu, pružaju Uslugu u naše ime, pružaju usluge povezane s Uslugom ili nam pomažu u analizi kako se naša Usluga koristi. Te treće strane imaju pristup vašim Osobnim podacima samo za obavljanje ovih zadataka u naše ime i dužne su ih ne otkrivati ​​ili koristiti u bilo koje druge svrhe.

SigurnostSigurnost vaših osobnih podataka važna nam je, ali imajte na umu da niti jedan način prijenosa putem Interneta ili način elektroničkog pohranjivanja nisu 100% sigurni. Iako se trudimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost.

Veze do drugih web mjestaNaša usluga može sadržavati veze na druge web stranice kojima ne upravljamo mi. Ako kliknete vezu treće strane, bit ćete preusmjereni na web mjesto te treće strane. Preporučujemo vam da pregledate Pravila o privatnosti svake web stranice koju posjetite. Nemamo kontrolu i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo koje web stranice ili usluge treće strane.

Dječja privatnostNaša se služba ne obraća nikome mlađem od 13 godina ("Djeca"). Ne prikupljamo svjesno podatke koji otkrivaju identitet djece ispod 13 godina. Ako ste roditelj ili skrbnik i svjesni ste da su nam vaša djeca pružila osobne podatke, kontaktirajte nas. Ako otkrijemo da su nam djeca mlađa od 13 godina pružili osobne podatke, odmah ćemo ih izbrisati s naših poslužitelja.

Izmjene ovih pravila o privatnostiS vremena na vrijeme možemo ažurirati naša Pravila o privatnosti. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila o privatnosti na ovoj stranici. Savjetujemo vam da povremeno pregledavate ova Pravila o privatnosti radi bilo kakvih promjena. Izmjene ovih Pravila o privatnosti stupaju na snagu kad se objave na ovoj stranici.

Kontaktirajte nasAko imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti, kontaktirajte nas.